Welkom op de website van Van't Westende Meeder

Mr.Van 't Westende Meeder wil u graag bijstaan en adviseren in juridische aangelegenheden. Ook voor een second opinion kunt u bij haar terecht. Het kantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht, jeugd(-straf)recht, bopz-zaken en mediation.

Bij Van 't Westende Meeder worden zaken helder bekeken. Gezocht wordt naar een efficiŽnte oplossing binnen het juridische kader en met in achtneming van de (sociale) omstandigheden. Het advocatenkantoor Van 't Westende Meeder is gevestigd in Amersfoort, in de wijk Nieuwland. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een afspraak bij u thuis, dan is dat mogelijk.

Mr. Van īt Westende Meeder heeft een gratis juridisch inloopspreekuur op de maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur, in de even weken (m.u.v. de schoolvakanties), op het volgende adres:

Inloophuis De Ontmoeting,
De Bekroning 2,
3823 EA Amersfoort (In de wijk Kattenbroek),
tel: 033-4562805.

Mr. Van ít Westende Meeder is o.a. lid van de navolgende organisaties:

  • Vereniging Familie- en Jeugdrecht (FJR)
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht advocaten (VNJA)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Vereniging BOPZ Advocaten Utrecht (VBAU)
  • Vereniging van Psychiatrisch PatiŽntenrecht Advocaten Nederland (vPAN)
  • Netwerk Kleine Advocatenkantoren Nederland (NeKAN)
  • Stichting Opleidingen Strafrecht Advocatuur Midden-Nederland (SOSAM)

Mr. Van ít Westende Meeder is bestuurslid van de VBAU en organiseert mede in de commissie opleidingen de lezingen voor de VBAU.


Incasso, Amersfoort, Amersfoort-Nieuwland, Nieuwland, Echtscheiding, Rechtzaak, Advocaten, Advocaat, Juristen, Jurist, Notarissen, Notaris, Incasso, Procureur, Scheiding, Echtscheiding, Arbeidsrecht, Personen- en familierecht, Arbeidsrecht